Álmaid állásához szükséged van nyelvvizsgára/magabiztos nyelvtudásra?

Időben át akarod venni a diplomádat?

Kezdd el MOST a nyelvtanfolyam keresést!
(„a döntőképes ember megállíthatatlan”! [Napoleon Hill])

Magunkról, küldetésünk


Történetünk kezdetéhez picit vissza kell repülnünk az időben, helyszín Sopron városa és 2014-et írunk. Egyik pillanatról a másikra született meg az ötlet, pontosabban egy képsorozat pergett le előttem. Ennek a képsorozatnak köszönhetően született meg a nyelvtanfolyam.com és olvashatod most ezeket a sorokat. Elképzeltem milyen könnyebbség lesz ha egy olyan egyedülálló adatbázist sikerül létrehozni, ahol az idegennyelv iránt érdeklődők könnyen megtalálhatják a nekik leginkább megfelelő nyelviskolát mindezt olyan egyszerűen és gyorsan ami eddig elképzelhetetlen volt. Nem tagadom lehet köze az ötlet megszületésének ahhoz, hogy korábban megjártam én is a megfelelő nyelvtanfolyam keresés minden bugyrát :-))


Azóta sok új gondolattal, elképzeléssel gazdagodott a nyelvtanfolyam.com "világa", de az alapelv nem változott:
BIZTOSÍTANI A VÁLASZTÁS SZABADSÁGÁT mindenkinek!

Legyen az gyermek, felnőtt, tanuló vagy kereső. Biztosítani, hogy a számára leginkább megfelelő nyelviskolát kitudja választani. Ennek leggyorsabb eléréséhez nyújt segítséget az oldal.
Az így megspórolt értékes időt pedig kénye-kedve szerint fordíthatja... és itt most képzeld el Te mire fordítanál több időt, ha kapnál tőlem ajándékba 10-30-60 percet!!
Igen most kell elképzelni :-)

Kívánom, hogy minél több minőségi időt tudjál eltölteni az előbb elképzelt, számodra fontos dolgokra!!


Sikeres nyelvtanulást!
Baráti üdvözlettel:
Molnár Balázs

U.i.1: Oszd meg kérlek a tapasztalataidat, javaslataidat, véleményedet az oldallal kapcsolatban.

Itt tudod megtenni.

U.i.2: Igen, egyelőre valóban kimaradt az a rész, hogy ki vagyok én, mivel foglalkozom. Biztos lehetsz benne idővel ez is változni fog. Mindenesetre, amennyiben kellő mennyiségű kritika érkezik ez ügyben a fenti linken, az felgyorsíthatja a várakozási időt :-)